Nieuwe recensies Kluitjesvolk

Wat lezers zeggen over Kluitjesvolk: weer nieuwe recensies toegevoegd.

nieuwe-recensies-kluitjesvolk

“Ik kom uit Belgie, en ken je van haar of pluim. Gister heb ik je boek gekocht en gelezen als een trein !!! Ik zit nu op pagina 124. Wow, ik kan mij er echt helemaal in vinden ! Niet dat ik het overal 100 procent mee eens ben, maar je slaat spijkers met koppen ! Sommige hoofdstukken zijn letterlijk mijn eigen gedachtengang en ik ben maar een domme Belg ! Jouw boek lag gister in een boekenwinkel in Middelburg op mij te wachten. Ik werd er naartoe gezogen. Het lag tussen de boeken waar ik graag tussen snuister.

Ik ben niet dat type mens dat perse dingen wil lezen door die of die schrijver. Ik wil dingen lezen waar je over kan nadenken, of die je een zodanige schop onder je achterste geven dat je er iets mee doet. Ik las de achterflap, en dat was raak. Jou boekje ook hier en daar vanbinnen gelezen, en ik was overtuigd !

In 2011 ben ook ik ziek geworden en sindsdien ben ik ook bezig mijn leven te richten op dat wat IK belangrijk vind. Ben al redelijk ver in dat opzicht, en mensen vinden me wel eens irritant omdat ik niet meer netjes in de rij loop. Het hoeft ook niet ! Gelukkig zijn er meer mensen die denken als ik. Zo een duwtje in de rug kon ik echt gebruiken, waarvoor dank !!!”
Bekijk meer recensies via facebook.