*video* Gesprek CEO van de Telegraaf Media Groep

Gesprek CEO van de Telegraaf Media Groep

Tot mei 2009 was ik bij de Telegraaf Media Groep als directeur digitale media verantwoordelijk voor alle internetsites en de tv&video activiteiten. Na mijn vertrek is er bij het bedrijf veel gereorganiseerd en kwamen en gingen er veel mensen in de top.

Hoe staat het het er nu voor met mijn erfenis? Daar was ik wel nieuwsgierig naar. Vorig jaar trof ik de nieuwe CEO, Geert-Jan van der Snoek op een congres waar hij spreker en ik dagvoorzitter was. We spraken af om eens verder te praten want “ik heb jouw oude plannen eens op laten diepen en het is misschien geen rocket science maar daar kunnen we nog steeds wel wat mee”, zei hij toen tegen me.

Dat gesprek kwam er vorige week. Het duurde drie uur. Daarvan is nu 3 kwartier uitgezonden op YouTube.